Acasă American Corner Sesiune de informare și instruire referitoare la oportunități de studiu în SUA

Sesiune de informare și instruire referitoare la oportunități de studiu în SUA

21
0

afis-fulbright-site

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner, în colaborare cu Centrul de Consiliere Educațională (FEAC) din cadrul Comisiei Fulbright Româno-Americane organizează, pentru elevii de liceu, în ziua de 5 octombrie 2015, între orele 14-16, o Sesiune de informare și instruire referitoare la oportunitățile de studiu în Statele Unite ale Americii.

Cu această ocazie, liceenii și profesorii vor afla mai multe informații privind: selecția universităților, procesul de admitere, pachetul de aplicație și oportunitățile de finanțare.

American Corner Iași pune la dispoziție utilizatorilor bibliotecii materiale necesare pregătirii pentru testele: TOEFL, SAT, LSAT, GRE, precum și alte resurse necesare pentru aprofundarea limbii engleze.

 

INSCRIERI

Deoarece numărul de participanți este limitat (25 de locuri), înscrierea se va face pe baza principiului „primul venit, primul înscris”.

Cei interesați se pot înscrie până pe data de 1 octombrie 2015, ora 16:

– la sediul central al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iaşi, Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr.8-10, Compartiment American Corner;

– la numărul de telefon: 0758/804.011;

– prin e-mail: americancorneriasi@gmail.com.

 

Programul Fulbright este un program de schimburi culturale, științifice și educaționale, desfășurat de SUA în toată lumea, încă din 1946, la inițiativa senatorului James W. Fulbright.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here