Acasă Sediul central Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare – „Fata babei și fata...

Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare – „Fata babei și fata moșului”

10
0

Miercuri, 5 februarie 2020, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi și Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași au organizat în cadrul proiectului „Să înțelegem ce citim!” care se desfășoară la acest liceu, activitatea: „Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare” – „Fata babei și fata moșului”. Alături de noi au fost studentele Victorița Cucoranu, Cristiana Aniță, Cătălina Lungu, voluntare de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, participante la proiect, cele care ne-au ajutat să desfășurăm o sesiune de citit împreună cu elevii școlii speciale.

La 1 februarie a fiecărui an începând cu anul 2007, în acest an la 5 febraurie este marcată Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare – World Read Aloud Day la inițiativa LitWorld (LitWorld.org).

Aceasta este o campanie de promovare a bucuriei, frumuseții, importanței și beneficiilor lecturării în cercuri unde regăsim, seniori, tineri, adulți sau copii.

Promovăm astfel importanța cărții, bucuria instruirii, căldura și lumina activităților desfășurate împreună, a discuțiilor fructuoase și a comunicării interumane.

Mulțumim tuturor elevilor, bunicilor, părinților, cadrelor didactice, voluntarilor care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here