Acasă Sediul central „Vocile toamnei” cu Asociaţia Literară „Păstorel”

„Vocile toamnei” cu Asociaţia Literară „Păstorel”

81
0

Biblioteca Judeţeană “Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Asociaţia Literară “Păstorel” Iaşi (ALPI) a derulat pe 9 septembrie 2018, în Sala de lectură a Bibliotecii un eveniment cultural-artistic sub egida: „VOCILE TOAMNEI”.

Activitatea interactivă și plină de culoare a fost moderată de scriitorul și epigramistul Mihai Batog-Bujeniță, președintele Asociației. Publicul numeros s-a delectat cu un program deosebit organizat de ALPI și Clubul Sportiv CFR Iași, împreună cu publicistul și jurnalistul Dan Teodorescu. 

Într-o atmosferă duminicală, evenimentul a promovat frumosul sub toate formele sale. Membrii Asociației, oameni de artă și cultură cu simțul umorului au prezentat într-un recital de poezie şi epigrame, propriile creații literare. Au urmat alte momente – recital de muzică populară cu Maria Lincu (elevă în clasa a V-a la Colegiul Naţional “Garabet Ibrăileanu” Iaşi); chitară clasică cu Matei Coriciuc (elev în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă” Iaşi); nai cu Dumitru Prisăcaru (elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Iaşi); muzică uşoară cu Dănuţ Petrişoaea (student în anul al III-lea la Universitatea de Arte “George Enescu” Iaşi) și Ştefan Tudor Baciu (elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Iaşi) precum și muzică folk cu binecunoscutul cantautor ieşean Adi Gegiuc.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare și participare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here