Acasă Sediul central Cine conduce: TU sau furia?

Cine conduce: TU sau furia?

27
0

Luni, 3 iunie 2019, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi și Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi, vă invită să participați la activitatea „ Cine conduce: TU sau furia?” din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

Aparent, furia este o manifestare în forță a celor puternici. Real, ea apare în momente de vulnerabilitate, când credem că lucrurile merg rău și nu putem face mai nimic să le schimbăm. De multe ori furia este doar un paravan iar în spatele ei se pot ascunde sentimente de nemulțumire, durere, înjosire, excludere, nedreptate, orgolii sau vanități.

Psihoterapeut Violeta Șuvăială, invitata noastră și un bun observator al firii umane va descifra meandrele ieșirii din stări negative, posibilitățile controlării acestei stări emotive, impactul asupra sănătății și capacitatea fiecăruia de schimbare.

Reprezentanții bibliotecii vor expune cărțile legate de acest subiect aflate în colecțiile bibliotecii. Seniorii prezenți la activitate vor fi îndemnați să vorbească despre propriile experiențe.

 Proiectul „O carte pentru vârsta a treia” își propune să valorifice în continuare parteneriatele cu centrele de cartier pentru pensionari și căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială Iași, prin continuarea funcționării punctelor de împrumut carte și prin activități de recreere pentru seniori, locatari ai acestor așezăminte.

Activitatea se va desfășura la sediul Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”din Bucium, Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here