Acasă Sediul central Studii de Stemă pentru o sută de ani de Bibliotecă Județeană

Studii de Stemă pentru o sută de ani de Bibliotecă Județeană

23
0

În anii precedenți, în această perioadă, la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași se desfășurau multe activități și proiecte. Am avut această posibilitate și acum, susținuți de profesorii și studenții Universității Naționale de Arte „George Enescu” – Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, dornici de a vă prezenta finalizat într-o primă etapă proiectul interinstituțional: Centenarul Bibliotecii – „Studii de Stemă pentru o sută de ani de Bibliotecă Județeană!” – atelier pentru schiță de stemă.

Imaginile sunt realizate astfel: 21 februarie 2020 – Complexul Muzeal Național Moldova Iași; 27- 28 februarie, 2-3 martie 2020 – Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași (offline) și 12, 13, 16, 19, 20, 23, 24, 26, 27, 30, 31 martie, acasă (online), datorită instituirii stării de urgență (COVID-19).

Imaginile de mai jos prezintă câteva propuneri de pentru finalizarea primei etape a proiectului interinstituțional: Centenarul Bibliotecii – „Studii de Stemă pentru o sută de ani de Bibliotecă Județeană!” – atelier pentru schiță de stemă.

Mulțumim doamnei profesor univ. Dr. Eugenia Pașca, directorul departamentului, lector univ. dr. Ana-Maria Aprotosoaie-Iftmi, coordonator studenți, studentelor voluntare de la UNAGE – DPPD, Cătălina Lungu, Cucoranu Victorița, Aniță Cristiana, Fusa Roxana-Gabriela și nu în ultimul rând domnului istoric Sorin Iftimi pentru susținere și implicare online și offline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here