Acasă Sediul central „Senior IT” (10 decembrie 2019)

„Senior IT” (10 decembrie 2019)

17
0

Marți, 10 decembrie 2019, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi a lansat atelierul practic de dezvoltare a abilităților digitale pentru utilizarea tabletelor și a noii generații de telefoane mobile – „Senior IT”.

Cei prezenți la eveniment au fost receptivi și curioși, adresând întrebări și ridicând diverse probleme în lucrul cu un device conectat la internet (smartphone, tabletă etc.). La următoarele întrevederi vom porni pas cu pas în a cunoaște tabletele și telefoanele, vom învăța cum ne putem ajuta de aplicațiile dintr-un device, fără a avea efectiv nevoie de conexiune Internet (pornire-oprire, calendar, calculator, ceas-alarmă, notițe etc.), iar mai târziu ne vom apleca asupra acțiunilor de mai mare amploare (navigare pe Internet, E-mail, Facebook).

Proiectul „Senior IT” își propune să inițieze seniorii din comunitatea ieșeană în folosirea calculatorului, cu accent pe creșterea competențelor de comunicare ale acestora cu alți seniori dar și cu membrii familiei aflați în străinătate.

Reprezentanții bibliotecii au expus beneficiile utilizării serviciilor Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here