Acasă Sediul central Săptămâna ALTFEL a început

Săptămâna ALTFEL a început

11
0

IMG_1052

Săptămâna cu Școala  ALTFEL a debutat la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași – biroul Împrumut pentru copii, un pic altfel. Motivul e simplu: o locație nouă, o redecorare specială, o prezentare altfel a colecției de carte, Sală de lectură  pentru copii și, nu în ultimul rând, LUDOTECA, destinată celor mai prichindei dintre utilizatorii noștri.

Copiii care au dat startul activităților din această săptămână specială au fost elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași – clasele a II-a și pregătitoare, însoțiți de profesorii lor.

Au aflat cum este să devii utilizator al bibliotecii, primind permisele de acces și ce cărți pot găsi în colecția noastră; am povestit bineînțeles   de aniversatul lunii aprilie, scriitorul H. Ch. Andersen și de binecunoscuta Zi internațională a cărții pentru copii – 2 aprilie.

În casa cea nouă a cărților pentru copii au intrat și elevii Școlii „Otilia Cazimir” Iași (clasele primare și gimnaziale), dar și cei de la Liceul Tehnologic Victoria Iași (clasele gimnaziale).

Cei mici și cei un pic mai mari au fost încântați de existența unui spațiu atât de vizibil destinat lor, datorită atât colecției  de carte, mult mai bine pusă în valoare, cât și factorului de noutate reprezentat de Ludotecă și Sala de lectură.

O lume pentru ei și cu ei, unde se pot juca, citi, socializa, și în care timpul trece ALTFEL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here