Acasă Sediul central Revedere cu Eminescu

Revedere cu Eminescu

78
0

Marți, 15 ianuarie 2019, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, Asociația „AFECT”, Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Iași, vă invită să participați la activitatea „Revedere cu Eminescu” din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

Reprezentanții bibliotecii vor prezenta albumele și câteva dintre volumele de proză și poezie ale marelui poet aflate în colecțiile bibliotecii. Alături de auditoriu și de invitata noastră doamna Atena Gaspar, care va face o succintă trecere în revistă a evenimentelor importante din viața lui Eminescu, vom descoperi poezii și romanțe în interpretarea seniorilor.

 Proiectul „O carte pentru vârsta a treia” își propune să valorifice în continuare parteneriatele cu centrele de cartier pentru pensionari și căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției de Asistență Comunitară Iași, prin continuarea funcționării punctelor de împrumut carte și prin activități de recreere pentru seniori, locatari ai acestor așezăminte.

Parteneri: Asociația Afect, Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva”, Căminul de Pensionari „Sf. Împărați Constantin și Elena”, Centrele de cartier pentru persoane vârstnice din cadrul Direcției de Asistență Comunitară Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here