Acasă Sediul central Proiect: Biblioteca de Sport – Sesiune de lectură și mișcare

Proiect: Biblioteca de Sport – Sesiune de lectură și mișcare

22
0

A fost lansată a V-a ediție a proiectului de vacanță: Biblioteca de Sport pe 8 iulie 2021, de către Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași, pe esplanada de la CUB (Bd. Ștefan cel Mare și Sfant, nr. 10).

Participanți au fost cititorii bibliotecii, copiii de la CSS „Veniamin Costache”, alături de pedagogi (DGASPC Iași) și copiii de la CSS Bucium împreună cu pedagogi (director, Andreea Corodescu) din partea Asociației Club Kiwanis Iași Team, coordonată de președinte Evelin Nicoleta Stratica.

Prima parte a activității a urmărit îmbunătățirea ținutei educaționale prin lectură (participanții, exprimându-se liber printr-un mic discurs literar pe tema promovării lecturii, în urma explorării cărților preferate de vacanță). În partea a doua a întâlnirii, cei prezenți care au considerat sportul – un instrument eficient pentru sănătate și distracție, au efectuat plini de entuziasm exerciții de aerobic, fitness și arte marțiale sub îndrumarea antrenorilor, sportivi de performanță Marcela și Ionuț Pârju de la Clubul Sportiv Master San Iași.

La final, participanții încrezători în forțele proprii și al sentimentului de bucurie de a fi împreună cu ceilalți au servit bomboane din partea organizatorului.

Înscrierile se pot face pentru celelalte trei sesiuni (12/19/26 august 2021, ora 15.00) la acest link:[https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeueSQZZ6cIqJ…/viewform ]. Participarea este gratuită.

Proiectul își propune să experimenteze noi instrumente eficiente pentru participarea comunității (cititori activi și non-cititori) în derularea unor activități-stimulent pentru dezvoltarea și sprijinirea practicării sportului ca metodă de incluziune socială prin educație și lectură. Proiectul este implementat în parteneriat cu Clubul Sportiv Master San Iași și Școala de Arte „Bel Art” Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here