Acasă Sediul central Proiect BIBLIOTECA DE SPORT (ediția a II-a)

Proiect BIBLIOTECA DE SPORT (ediția a II-a)

23
0

 

Vă invităm la ultimele două întâlniri de joi, 27 iulie și 3 august 2017 de la ora 16,00 la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi (esplanada CUB, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) unde se vor derula sesiunile de lectură, sport și relaxare în cadrul proiectului de vacanță BIBLIOTECA DE SPORT.

Proiectul inițiat de Biblioteca Județeană Iași este implementat în parteneriat cu Clubul Sportiv Master San Iași, Bel Art Iași și sportivi de performanță ai Iașului.

Proiectul își propune să experimenteze noi abordări, tehnici și instrumente eficiente pentru dezvoltarea și practicarea sportului ca metodă de incluziune socială prin lectură.

Pe scurt: participanții își vor alege cartea preferată din lista de titluri propusă, se vor gândi la un cuvânt-cheie definitoriu, iar în ziua activității vor susține public un discurs de promovare a lecturii indiferent de forma creației literare. Persoanele înscrise vor menționa și sportul preferat și în ziua pentru care au optat, vor avea asupra lor cartea preferată, un prosop, apă și echipamentul sportiv, pentru că, în partea a doua a activității, vor participa la sesiuni sportive (aerobic, dans sportiv, belly dance, fitness, dansuri caraibice (salsa, bachata, kizomba), arte marțiale) îndrumați de instructori, profesori și maeștri în sport – parteneri în proiect.

Cu această ocazie, Biroul Împrumut pentru Adulți a alcătuit o listă cu cele mai solicitate titluri ale verii.

Toți participanții prezenți la activitățile în proiect (de la preșcolari… la pensionari) vor primi diplome, permise gratuite de intrare în bibliotecă și vor putea vizita biblioteca.

Vă așteptăm! Participarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here