Acasă Sediul central Primăvara lui Ion Creangă

Primăvara lui Ion Creangă

39
0

Luni, 4 martie 2019, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, Asociația AFECT, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Iași vă invită să participați la activitatea „Primăvara lui Ion Creangă” din cadrul proiectului „Scriitorii Iașului”.

Doamna Atena Gaspar va face o scurtă trecere în revistă a legendelor de mărțișor.

Prilejuit de aniversarea a 182 de ani de la nașterea povestitorului Ion Creangă, anunțăm pentru seniori, prezentarea făcută de istoricul Corneliu Coman despre casele și zonele în care a locuit la Iași îndrăgitul scriitor.

Seniorii vor putea admira o mică expoziție cu poze ale lucrărilor pictorului ieșean Mircea Ispir de la a cărui naștere se împlinesc 80 ani.

Reprezentanții bibliotecii județene vor expune câteva dintre cărțile și albumele legate de opera apreciatului autor, aflate în colecțiile sale.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Scriitorii Iașului”, care își propune să faciliteze contactul între publicul cititor și scriitorii ieșeni prin dezvoltarea unor întâlniri care să pună în valoare creațiile și viața lor.

Parteneri: Asociația Afect, Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva”, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Împărați Constantin și Elena”, Centrele de cartier pentru persoane vârstnice din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași.

Vă aşteptăm luni, 4 martie 2019, începând cu ora 10.00, la sediul Centrul pentru persoane vârstnice – Direcția de Asistență Socială Iași, din Aleea Rozelor nr. 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here