Acasă Sediul central Poveștile Sofiei în bibliotecă

Poveștile Sofiei în bibliotecă

50
0

Miercuri 11 octombrie 2017, la Biblioteca Județeană „Gh.Asachi” Iași – biroul Împrumut pentru copii, a avut loc lansarea volumului Poveștile Sofiei, al tinerei autoare Mălina Teodora Hordilă, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” Iași. Alături de ea au fost și cei care i-au călăuzit pașii spre ceea ce  poate deveni în viitor o carieră literară, d-na Maria Apetroaie, profesor de limba română și d-na Maria Petre, profesor învățământ primar.

Aprecieri și sfaturi a primit tânăra autoare de la invitații săi: d-na Cella Negoiescu, pictor si scriitor și d-l Ion Berghea, profesor univ.dr. În public s-au aflat părinții, familia, dar și câțiva din colegii Mălinei, care la final au putut pleca acasă cu un volum din Poveștile Sofiei cu autograf. Nu în ultimul rând trebuie spus că muza acestor povești și cel dintâi critic a fost chiar Sofia, sora mai mică a Mălinei.

Mălina Teodora Hordilă este la ce-al de-al doilea volum publicat, care la fel ca și primul- Izvorul fermecat, a fost editat la Editura Vasiliana’98.

Cu speranța că și următorul volum va fi lansat în aceeași locație specială, atât de iubită de copii îi urăm mult succes tinerei scriitoare și mulțumim participanților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here