Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate”: Ziua Biodiversității – 22 mai 2021: „Suntem parte...

„Om, mediu, alimentație, sănătate”: Ziua Biodiversității – 22 mai 2021: „Suntem parte a soluției #PentruNatură” (Webbinar)

15
0

Vineri, 21 mai 2021, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, SC APAVITAL SA Iași, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” a organizat împreună cu elevii claselor de profil și studenții webbinar-ul: „Om, mediu, alimentație, sănătate” – Ziua Biodiversității – 22 mai 2021 – „Suntem parte a soluției #PentruNatură”.

De-a lungul celor aproximativ două ore de prezentări și dezbateri am aflat informații, soluții și concluzii viabile și utile, de la tinerii care s-au aplecat cu interes asupra problemelor propuse. Cu siguranță cei prezenți au conștientizat și vor milita în continuare pentru susținerea temei generale „Soluțiile noastre sunt în natură”. Putem sublinia astfel încă o dată că biodiversitatea rămâne răspunsul la mai multe provocări de dezvoltare durabilă și că soluțiile bazate pe resursele naturale vor rezolva mult mai facil problemele de climă, sănătate, securitatea alimentară, a apei și mijloace de trai durabile, biodiversitatea reprezentând viitorul nostru.

Mulțumim elevilor, studenților, profesorilor din învățământul preuniversitar și universitar, directorilor, consilierilor de la APM Iași care au fost prezenți care ne-au susținut în această activitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here