Acasă Sediul central Natura pentru sănătatea ta: „Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă”

Natura pentru sănătatea ta: „Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă”

60
0

Miercuri, 15 mai 2019, de la ora 12.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași  în parteneriat cu, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Administrația Națională de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Moldova Iași și Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași desfășoară activitatea Natura pentru sănătatea ta – „Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă”.

Manifestarea va avea loc la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași și va include prezentarea susținută de reprezentantul Centrului Meteorologic, un scurtmetraj informativ legat de stația meteorologică de pe Ceahlău și despre activitatea meteorologică în general, pus la dispoziție de Centrul Meteorologic Regional Moldova Iași.

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Iași, vor sublinia impactul major pe care îl are prezența (sau absența) pădurii în modificările climatice și vor difuza un film legat de importanța protejării pădurii și mai ales al ariilor Site Natura 2000 – pădurile Repedea – Bârnova.

Scopul întâlnirii este acela de informare a tinerilor despre rolul meteorologiei,  importanța protejării pădurii și a mediului înconjurător.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here