Acasă Sediul central Natura pentru sănătatea ta: „Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă”

Natura pentru sănătatea ta: „Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă”

28
0

Miercuri, 15 mai 2019, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Administrația Națională de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Moldova Iași și Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași a desfășurat activitatea Natura pentru sănătatea ta – „Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă”.

Manifestarea, care a avut loc la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași, a avut două părți. În prima parte reprezentantul Centrului Meteorologic a vorbit despre Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă și a adus spre vizionare un scurtmetraj informativ legat de stația meteorologică de pe Ceahlău.

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Iași au subliniat impactul major pe care îl are prezența (sau absența) pădurii în modificările climatice și au difuzat filmul care explică importanța protejării pădurii și mai ales al ariilor Site Natura 2000 – pădurile Repedea – Bârnova. Elevii au fost coordonați de către prof. Vasilica Serghie și prof. Cristina Coromelci.

Mulțumim participanților pentru atenția și implicarea cu care au audiat invitații!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here