Acasă Sediul central „Natura pentru sănătatea ta”- Ziua Internațională a Femeii

„Natura pentru sănătatea ta”- Ziua Internațională a Femeii

70
0

Vineri, 8 martie 2019, de la ora 11.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași desfășoară o nouă activitate „Natura pentru sănătatea ta”- Ziua Internațională a Femeii.

Alături de elevii și cadrele didactice de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași vor fi: Asociația AFECT, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Iași și vom sărbători această importantă zi la Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” – Copou, Iași.

Creațiile realizate de tineri la atelierele de reciclarea vor fi înmânate senioarelor prezente la activitate. Elevii vor însoți mărțișoarele și florile cu câte un gând bun exprimat celor prezenți și vor coordonați de către prof. Vasilica Serghie, prof. Tenica Oana și prof. Ungureanu Costina și de ing. dr. Roxana Anghel de la Facultatea de Horticultură.

Reprezentanții bibliotecii vor prezenta oferta de carte și beneficiile utilizării serviciilor Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here