Acasă Sediul central „Natura pentru sănătatea ta”- Tratarea apei

„Natura pentru sănătatea ta”- Tratarea apei

48
0

Miercuri, 18 aprilie 2018, de la ora 09.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași desfășoară manifestarea „Natura pentru sănătatea ta”- Tratarea apei, care va avea loc la Stația de tratare a apei potabile – Chirița SC ApaVital Iași.

Activitatea are loc alături de elevii de liceu de la profilul protecția mediului coordonați de către prof. Vasilica Sîrghie de la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași.

Voluntarele de la Facultatea de Horticultură (USAMV Iași) profilul protecția mediului vor prezenta importanța tratării apei.

Inginer Dan Popovici, de la SC ApaVital Iași, va expune etapele principale din fluxul tehnologic al tratării apei.

Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care prezintă tema adusă în discuție.

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și este realizat în parteneriat cu S.C. ApaVital Iași, Romsilva – Regia Națională a Pădurilor, Direcția Silvică Iași, Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Centrul de Medicină Naturistă AROMA Iași și Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” este programul care își dorește să pună în evidență importanța protejării mediului în care trăm, gândim, citim și se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here