Acasă Sediul central Natura pentru sănătatea ta: „Importanța epurării apei”

Natura pentru sănătatea ta: „Importanța epurării apei”

36
0

Marți, 21 mai 2019, de la ora 11.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu S.C. ApaVital S.A. și Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași desfășoară activitatea Natura pentru sănătatea ta – Importanța epurării Apei.

Manifestarea va avea loc la Staţia de Epurare a Apei a S.C. ApaVital S.A. din localitatea Dancu (Iaşi). Elevii de la profilul protecția mediului și profesoara Vasilica Serghie, care coordonează această activitatea de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași, vor efectua o vizită ghidată îndrumați de către reprezentanții S.C. ApaVital S.A..

Reprezentanții bibliotecii vor expune oferta informațională privind epurarea apelor și protecția mediului deținută de bibliotecă.

Scopul întâlnirii este acela de informare a tinerilor despre rolul metodelor de epurare între strategiile care constituie importanța protejării mediului înconjurător.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here