Acasă Sediul central Mica Unire – 24 ianuarie 1859

Mica Unire – 24 ianuarie 1859

26
0

Miercuri, 22 ianuarie 2020, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi alături de Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi vă invită să participați la activitatea „ Mica Unire – 24 ianuarie 1859” din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

Anul acesta, la împlinirea a 161 de ani de la Mica Unire care a avut loc la Iași invităm participanții să răsfoiască cărțile din colecțiile bibliotecii care prezintă documentat acest subiect.

Seniorii vor putea viziona câteva scurte documentare legate de evenimentul atât de important care se apropie și care îmbracă orașul Iași într-o lumină deosebită.

Proiectul „O carte pentru vârsta a treia” își propune să valorifice în continuare parteneriatele cu centrele de cartier pentru pensionari și căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială Iași, prin continuarea funcționării punctelor de împrumut carte și prin activități de recreere pentru seniori, locatari ai acestor așezăminte.

Activitatea se va desfășura la sediul Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”din Bucium, Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here