Acasă Sediul central „Mărțișorul, bucuria primăverii”: expoziție

„Mărțișorul, bucuria primăverii”: expoziție

11
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează începând cu data de 3 martie 2021, expoziția „Mărțișorul bucuria primăverii”, meșteșugită de membrii Atelierului de creație „VORONEȚ”, al Școlii Gimnaziale „Ionel Teodoreanu” din Iași.

Aceasta este amenajată la vitrinele din fața Secției de Împrumut pentru Adulți, de la sediul central (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), iar utilizatorii bibliotecii vor putea admira lucrări executate prin tehnica colajului, desenului sau alte metode creative. Elevii au fost coordonați de prof. învățător Cristina Elena Alexa.

Copiii au mulțumit astfel și seniorilor de la Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Iași, care au lecturat pentru ei povești, în cadrul unor activități anterioare.

Expoziția se înscrie în cadrul proiectului „Scriu în culori” – programul „Autori: copiii”, care reunește demersurile noastre dedicate stimulării creativității celor mai tineri dintre utilizatorii bibliotecii, prin realizarea de evenimente expoziționale precum cele de la 1 martie, 1 iunie, sărbătorile pascale sau cele de iarnă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here