Acasă Sediul central „Luna Pădurii și Tinerii” (9 aprilie 2019)

„Luna Pădurii și Tinerii” (9 aprilie 2019)

8
0

Marți, 9 aprilie 2019, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Administrația Națională de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Moldova Iași, S.C. ApaVital Iași și Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași a desfășurat activitatea „Luna pădurii și tinerii”.

Manifestarea i-a avut ca interlocutori pe elevii din clasele primare de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Explicațiile oferite de reprezentanții celor trei instituții au fost ascultate cu atenție. Cei mici au fost încântați de scurtmetrajul informativ legat de stația meteorologică de pe Vârful Ceahlău – Toaca, de informațiile legate de activitatea meteorologică, precum și de filmul difuzat de Agenția pentru Protecția Mediului Iași, legat de importanța protejării pădurii și mai ales al ariilor Site Natura 2000 – pădurile Repedea – Bârnova.

Mulțumim participanților pentru curiozitatea cu care au adresat întrebări și pentru realul interes dezvăluit pentru capra neagră – specie protejată în România, aflată pe cale de dispariție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here