Acasă Sediul central Lumea Copilăriei Creative și Preventive – Liderul Jocului

Lumea Copilăriei Creative și Preventive – Liderul Jocului

25
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a desfășurat ultima activitate din proiectul: „Lumea Copilăriei Creative și Preventive – Liderul Jocului”, unde copiii s-au bucurat de farmecul jocurilor și a unui set de informații pertinente din partea partenerilor implicați.

Partenerii acestui proiect cu specific de vacanță sunt: Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași, Direcția Generală Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) – Centrul Regional Iași.

Vineri, 27 august 2021, la sediul central al Bibliotecii Publice Iași s-a dat START la această activitate relaxantă, îmbrăcată sub forma „jocului”, oferind copiilor – beneficiari ai proiectului, posibilitatea de a descoperi, testa și valoriza propriile calități de LIDER. Jocul este instrumentul folosit și pentru Joacă, dar și pentru Învățare, Cunoaștere, Autocunoaștere (aptitudini, abilități). ,,Corabia se scufundă”, „Cubul Buclucaș” , ,,Dirijorul” sunt doar cateva exemple de jocuri care urmăresc să depisteze spiritul de observație, încrederea, stilul de comunicare, perseverența copiilor, toate acestea, reprezentând o parte dintre însușirile unui adevărat LIDER.

Coordonatorii activității au fost lucrătorul de tineret Nicoleta Emacu și artistul vizual Adrian Mîrzac, de la Asociația ROIS Iași, iar participanții acestei activități au fost atât cititorii bibliotecii cât și din partea DGASPC Iași – CSS C.A. Rosetti și CSS Veniamin Costache Iași.

În partea a doua a activității ne-au fost prezentate informații specifice de prevenție din partea partenerului nostru, de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Iași, inspector de poliție, Cristina Barboșanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here