Acasă Sediul central Legendele lunii Brumar

Legendele lunii Brumar

39
0

 

Marți, 6 noiembrie 2018, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, Asociația „AFECT”, Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Iași, vă invită să participați la activitatea „Legendele lunii Brumar” din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

În tradiţia noastră, fiecare lună a anului are o denumire din bătrâni care definește foarte bine trăsătura pregnantă a lunii respective. Acest supranume  reprezentativ ascunde o istorioară interesantă. Alături de doamna Atena Gaspar vom descoperi poveștile acestei luni.

Prilejuită de sărbătoarea Soborului Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și a tuturor puterilor cerești, biblioteca județeană va prezenta cărțile cu această temă și cu legende populare aflate în colecțiile sale.

Proiectul „O carte pentru vârsta a treia” își propune să valorifice în continuare parteneriatele cu centrele de cartier pentru pensionari și căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției de Asistență Comunitară Iași, prin continuarea funcționării punctelor de împrumut carte și prin activități de recreere pentru seniori, locatari ai acestor așezăminte.

Parteneri: Asociația Afect, Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva”, Căminul de Pensionari „Sf. Împărați Constantin și Elena”, Centrele de cartier pentru persoane vârstnice din cadrul Direcției de Asistență Comunitară Iași.

Vă aşteptăm marți, 6 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul Centrul pentru persoane vârstnice – Direcția de Asistență Comunitară Iași, din Aleea Rozelor nr. 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here