Acasă Sediul central LECTURA – cea mai bună învățătură: expoziție de carte

LECTURA – cea mai bună învățătură: expoziție de carte

36
0

La început de noiembrie, biroul Împrumut pentru copii al bibliotecii județene propune printr-o expoziție,  o serie de titluri de la editura Polirom Iași – ca și lecturi, în care se pot regăsi chiar și adulții, nu doar copiii.

Basme africane și din PamirAventuri cu Pipi maimuțica roz dar și cu câinele paianjen alături de clasicele  opere literare Don Quijote de la Mancha (de Miguel de Cervantes) și Dragoste de viață (de Jack London) sunt doar câteva dintre titluri propuse ca o invitatie la lectură.

Scriitoarea Georgeta Pânișoară ne arată Cum să obții cele 7 medale ale succesului, o serie de povestiri pentru  părinți și copii, dar și ghidul pentru adulți  Copilul nostru este supradotat, care deslușește modalități de identificare și cultivare a unor talente deosebite la cei mici.

Iar dacă ai Necazuri cu școala, poți apela la 25 de grame de fericire și să afli Cum îți poate schimba un pui de arici viața, cu ajutorul scriitorilor Daniel Pennac și Massimo Vacchetta.

Celelalte titluri apărute la editura ieșeană rămân să fie descoperite în viitoarele incursiuni ale micilor și marilor consumatori de lectură, printre rafturile bibliotecii, într-o asiduă căutare de comori ale imaginației.

Și să-i acordăm credit marelui Pușkin, atunci când afirmă convins ”LECTURA – iată învățătura cea mai bună”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here