Acasă Sediul central Just Business, First Steps

Just Business, First Steps

22
0

afis portrait antreprenoriat

 

Compartimentul American Corner a lansat joi, 25 septembrie 2014, Programul „Just Business, First Steps”, în cadrul proiectului Entrepreneurship Club.

La deschiderea oficială a programului, invitații speciali au fost domnul Dean Thompson, Însărcinatul cu Afaceri Externe al SUA, și doamna Kara Alward, Șef Adjunct Economic de la Ambasada SUA la București, prezentaţi audienţei de către domnul Dan Doboş, managerul Bibliotecii Județeane „Gh. Asachi”  Iași.

Cursurile gratuite de antreprenoriat „Just Bussines, First Steps” vor fi susținute în limba engleză de domnii Mihai Susanu, președintele Asociației Regionale a Întreprinzătorilor Nord-Est România și Sorin Gheorghiu, șef al Biroului pentru Dezvoltarea Afacerilor de la Camera de Comerț și Industrie Iași. Cursurile vor avea loc în fiecare joi, de la ora 14, timp de 6 luni.

Prin acest program, cei 22 de elevi înscrişi vor putea afla mai multe despre conceptele de antreprenor și antreprenoriat și vor putea interacționa cu mediul economic prin persoane de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here