Acasă Sediul central Jocul liniilor și al culorilor: Merele vesele din livadă

Jocul liniilor și al culorilor: Merele vesele din livadă

24
0

Miercuri, 26 mai 2021, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași a organizat activitatea: Atelierului virtual de desen „Jocul liniilor și al culorilor” – Merele vesele din livadă.

Elevii coordonați de către prof. înv. primar Cristina Elena Alexa, Lorena Bujor, Daniela Dumitrașcu, Andreea Huțanu, Ileana Roșcan, Gheorghe Adamachi, de la Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” și de către studentele Fasui – Cristache Mihaela și Cristache Ioana de la UNAGE – DPPD au pictat mere în culori calde și reci cu ajutorul pensoanelor și a merelor. Întrevederea a avut loc online pe platforma zoom.

Mulțumim participanților pentru întâlnirea de astăzi care va conduce la concretizarea expoziției ocazionate de Ziua Copilului – 1 IUNIE – „Jocul liniilor și al culorilor” – Copilăria din livadă, care va fi organizată la simezele de la sediul central al bibliotecii județene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here