Acasă Sediul central Iubire la puterea a treia

Iubire la puterea a treia

60
0

Joi, 14 februarie 2019, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, Asociația AFECT, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Iași, vă invită să participați la activitatea „Iubire la puterea a treia” din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

Prilejuit de aniversarea a 84 de ani de la nașterea poetului Grigore VIERU, anunțăm pentru seniori, concursul „Terapie prin poezie”, cu dragoste despre viața și opera scriitorului. Grupul vocal “Şogoriţele” al asociației AFECT și grupul vocal „Cântec de dor” al Căminului de Pensionari din Copou, alături de bunici care vor recita, vor susține un scurt program artistic și prin aceasta se va cinsti vârsta de aur a aniversaților din acest an.

Reprezentanții bibliotecii județene vor expune câteva dintre cărțile și albumele legate de opera apreciatului autor, aflate în colecțiile sale.

Proiectul „O carte pentru vârsta a treia” își propune să valorifice în continuare parteneriatele cu centrele de cartier pentru pensionari și căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției de Asistență Comunitară Iași, prin continuarea funcționării punctelor de împrumut carte și prin activități de recreere pentru seniori, locatari ai acestor așezăminte.

Parteneri: Asociația Afect, Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva”, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Împărați Constantin și Elena”, Centrele de cartier pentru persoane vârstnice din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași.

Vă aşteptăm joi, 14 februarie 2019, începând cu ora 10.00, la sediul Centrul pentru persoane vârstnice – Direcția de Asistență Socială Iași, din Aleea Rozelor nr. 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here