Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL), ediția a III-a

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL), ediția a III-a

6
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași lansează ediția a III-a a proiectului: ”INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL). Proiectul se va derula în perioada septembrie 2020 – iunie 2021.

Este un proiect educațional-informațional, având ca public țintă elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele din județul Iași, inițiat de Biblioteca Județeană în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași și Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași.

Obiectivul propus în proiect vizează intensificarea gradului de promovare şi dezvoltare a unui comportament antivictimal în rândul elevilor din județul Iaşi și a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive precum și informarea corectă a grupului-țintă în eventualitatea unor situații de risc (corupție, consum de droguri, trafic de persoane etc.) pentru a nu compromite societatea românească, la toate nivelurile.

Prima sesiune se va derula în 30 septembrie 2020 ora 13,00 în sistem on-line pe platforma Zoom cu elevii clasei a IX-a D de la Colegiul Economic Administrativ Iași coordonată de director, prof. Gabriela Țiplic, director adjunct, prof. Nicoleta Pintilei împreună cu prof. Alice Ungureanu și prof. Alina Bârlădeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here