Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL) – ediția a II-a

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL) – ediția a II-a

63
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași lansează ediția a II-a a proiectului: ”INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL).

Este un proiect educațional-informațional, având ca public țintă elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele din județul Iași, inițiat de Biblioteca Județeană în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași și Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași.

Obiectivul propus în proiect vizează intensificarea gradului de promovare şi dezvoltare a unui comportament antivictimal în rândul elevilor din județul Iaşi și a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive precum și informarea corectă a grupului-țintă în eventualitatea unor situații de risc (corupție, consum de droguri, trafic de persoane etc.) pentru a nu compromite societatea românească, la toate nivelurile.   Proiectul se va derula în perioada noiembrie 2019 – iunie 2020 cu unitățile școlare menționate în calendarul activităților.

Prima sesiune se va derula în 15 noiembrie 2019 ora 12,00 în sala de ședință a Primăriei Belcești, județul Iași cu elevii de la Liceul Tehnologic „Victor Mihăilescu Craiu” Belcești prin intermediul Bibliotecii Publice din comună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here