Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL)

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL)

64
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează în luna mai 2019 o serie de trei sesiuni de informare preventivă în cadrul proiectului: INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL).

Prin activitățile sale comune de prevenire și informare, acest proiect își propune creșterea nivelului de conștientizare și de înțelegere a temelor vitale ale vieții și anume, cum putem să ne îmbunătățim condițiile de viață și cum prevenim/închidem vulnerabilitățile (corupția, consumul de droguri, traficul de persoane etc.)

Calendarul activităților este structurat, după cum urmează:

  • marți, 14 mai 2019, ora 10,00 ne vom întâlni cu elevii de la Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări Iași în Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134);
  • marți, 28 mai 2019, ora 11,00 participanții vor fi elevii de la Colegiul „Garabet Ibrăileanu” Iași – locația este în cadrul liceului;
  • miercuri, 29 mai 2019, ora 11,00 vor constitui publicul-țintă elevii de la Liceul Teoretic „Ion Neculce” Frumos, județul Iași – locația: Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134).

Proiectul educațional-informațional, având ca public țintă elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele din județul Iași se desfășoară în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași, Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here