Acasă Sediul central Drumețiile unui ornitolog: „Păsările Iașului”

Drumețiile unui ornitolog: „Păsările Iașului”

78
0

Joi, 14 februarie 2019, de la ora 12.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Facultatea de Biologie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași și Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași desfășoară activitatea Drumețiile unui ornitolog: „Păsările Iașului”.

Conferențiar dr. Carmen Gache de la Facultatea de Biologie ne va vorbi despre modalitățile simple și pline de dragoste care sunt utilizate în îngrijirea și susținerea vieții păsărilor în orașul nostru, în perioada de iarnă și primăvară.

Alături de noi vor fi elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași, coordonați de profesorii: Irina Diac, Alina Elena Bendescu, Tudorina Andone, Adina Cășuneanu, Oana Sardariu.

Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile aflate în colecții care descriu această temă.

Manifestarea va avea loc la Sala de Festivități a Colegiul „Mihai Eminescu”.

Acestă întâlnire, care dezvăluie imagini și informații din colecția personală a doamnei conferențiar Carmen Gache, se desfășoară în cadrul proiectuluiProvocările Culturii”, care își propune să faciliteze contactul elevilor de liceu cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, prin dialog cu personalități ale Iașului, concomitent cu prezentarea ofertei de carte a bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here