Acasă Sediul central Dramatica* Versului

Dramatica* Versului

29
0

Miercuri, 17 aprilie 2019, de la ora 14.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Teatru și Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași desfășoară o nouă activitate în cadrul proiectului: Dramatica* Versului.

La ședința de  inovație vom împărți rolurile și vom afla protagoniștii piesei. Voluntarele Diana Beșchai și Irina Tocănel, coordonate de către lector univ. dr. Dumitriana Condurache de la Facultatea de Teatru, vor începe „construirea” piesei.

Manifestarea va avea loc la Colegiul Național „Emil Racoviță”, unde elevii coordonați de către profesor Oana Ichim învață alături de invitații noștri să transforme „poezii” în personaje dramatice.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Scriitorii Iașului”  care își propune să faciliteze contactul între publicul cititor și literații ieșeni, prin întâlniri și proiecte în cadrul cărora categoria de public preponderent tânără, să participe la manifestări de genul întâlnirilor în licee, prezentărilor de carte, lecturilor publice și a proiectelor interinstituționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here