Acasă Sediul central DRAGOBETELE – cu dragoste pentru CARTE!: expoziție de carte

DRAGOBETELE – cu dragoste pentru CARTE!: expoziție de carte

28
0

În luna iubirii, putem face o declarație cărților de care ne-am îndrăgostit. Pentru că o merită din plin. Sunt mereu acolo când ai nevoie de ele – în bibliotecă, pe noptieră, în librărie, în geantă. Îți arată lumea din mii de perspective, îți spun povești de dragoste și aventuri, îți povestesc vieți întregi, te plimbă prin tot universul fericirii și îți arată că imaginația nu are limite.

Tradițiile povestesc că ziua de 24 februarie, oameni și păsări își caută, își aleg și își găsesc perechea.Conform credinței populare, Dragobetele e un spiriduș poznaș și capricios, căruia trebuie să-i câștigi bunăvoința.

Cum ar fi să posibil acest lucru?

Cel mai simplu mod ar fi să ne alegem un partener preferat de lectură- o carte, pentru că indiferent de vârstă, dragostea pentru poveste este mereu actuală. Ne ajută să fim mai buni, mai deschiși, mai optimiști în preajma mult așteptatei primăveri, al cărei vestitor este și Dragobetele.

Expoziția de carte de la Biblioteca Județeană Gh.Asachi Iași- biroul Împrumut pentru copii vă pune la dispoziție informații diverse despre sărbătoarea dragostei la români.

Urarea noastră este așadar: cu drag de Dragobete, cu dragoste pentru carte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here