Acasă Sediul central DIANA CIUBOTARU: Atelier de transformare personală: Dezvoltă-ţi o minte extraordinară

DIANA CIUBOTARU: Atelier de transformare personală: Dezvoltă-ţi o minte extraordinară

141
1

afis-i-diana-ciubotaru-m

Scopul atelierului:

Prezentarea şi experimentarea unei viziuni de transformare personală prin intermediul schimbării minţii. Această schimbare permite alinierea ei cu corpul fizic, emoţional şi spiritual,  şi crearea acelei unităţi interioare care dă naştere sentimentului de putere şi forţă în manifestarea ta în lume. Imaginează-ţi cum ar fi să te trezeşti în fiecare dimineaţă cu bucuria şi curiozitatea de a experimenta ziua, indiferent ce aduce ea.

Public ţintă:

Toţi participanţii interesaţi de dezvoltare personală, extinderea viziunii asupra vieţii, spiritualitate, psihologie, filosofie, mânaţi de dorinţa de cunoaştere şi autocunoaştere. Toţi căutătorii adevărului personal, toţi cei care au nevoie de schimbare în viaţa lor şi nu ştiu de unde să înceapă sau cum să continue ceea ce au început cândva. Sunt invitaţi cei care vor să vindece mintea, corpul sau cei care caută o cale spre propriul spirit. Este o invitaţie deschisă tuturor.

Obiective de lucru

La finalul sesiunii participanţii vor obţine:

  1. Un ghid al alinierii între minte, corp fizic, corp emoţional şi spiritual –  viziunea holistă ;
  2. Un ghid al transformării minţii pentru a se metamorfoza dintr-un instrument de supravieţuire într-un instrument de creaţie;
  3. Un algoritm al conectării la Sinele profund şi implicarea lui în schimbare şi autovindecare;

diana-laura-ciubotaruDiana Laura Ciubotaru este psiholog principal, specializat în psihoterapie de familie şi cuplu. Este preşedintele Institutului de Cercetare şi Studiul Conştiinţei Cuantice, formator şi supervisor în psihoterapie sistemică şi creatorul unei şcoli de dezvoltare personală Şcoala de Activare a Sinelui, unde derulează cursuri şi ateliere de transformare şi dezvoltare personală şi spirituală.

Deasemenea, este şi terapeut licenţiat în terapia Bowen, de către Australian Bowen Academy.

Contact:

Adresa:  Centrul de sănătate HOLIST-SAN, în Iaşi, Şos. Nicolina, nr.  988A,  Bl 87, scara B, parter,  interfon 02

Telefon:  0742 094746

0741 093 131

E-mail: contact@icscc.ro

În acest moment (25 noiembrie 2013), s-au înscris peste 100 de persoane. Drept urmare, pentru desfăşurarea în condiţii optime a întâlnirii, am sistat înscrierile la acest Atelier.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here