Acasă Sediul central Despre „Bucuria vieţii”, la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“

Despre „Bucuria vieţii”, la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“

25
0

10317759_665661840211640_60321939505010833_o

Despre „Bucuria vieţii”, la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“

Ieri, 25 ianuarie 2015, de la ora 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi a avut loc cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectului BiblioZen (ediţia a 2-a) intitulată „Alege conştient Bucuria vieţii” . În fața unui public de peste 200 de persoane, psihologul şi consilierul psihospiritual Niculina Gheorghiţă a dezvăluit ingredientele prin care se poate ajunge la trăirea stării de bucurie constantă: starea de prezență, armonizarea triadei corp – minte – spirit, acceptarea, iubirea și respectul de sine. Invitata a subliniat necesitatea concentrării asupra părții bune, pozitive din interiorul nostru precum și din tot ceea ce ne înconjoară. Starea de bucurie, spune Niculina Gheorghiță, susținută și amplificată permanent, conduce la posibilitatea manifestării divinului în toate aspectele vieții noastre.

După ce a răspuns întrebărilor publicului, psihologul Niculina Gheorghiță a încheiat evenimentul prin o sesiune de autografe, la dispoziția publicului fiind puse mai multe din lucrările domniei sale.

Proiectul BiblioZen, desfășurat în cadrul programului „Viață și Spiritualitate”, este realizat de către Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“ Iaşi în colaborare cu psihologul Luminița Dana Leonte, președintele Asociației „Om Nou, Conștiință Nouă”, din luna noiembrie a anului 2013. Următorul eveniment, „Punte către evoluție“, va fi susținut de psihologul Dana Galupa și va avea loc duminică, 8 februarie, în aceeași locație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here