Acasă Sediul central Conferința „Despre semnificațiile măștii. Întruchipări scenice cu măști”, susținută de Prof. univ....

Conferința „Despre semnificațiile măștii. Întruchipări scenice cu măști”, susținută de Prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță

39
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) – Filiala Iași organizează, în perioada 18-19 aprilie, la sediul central de pe bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, un ciclu de conferințe dedicat sărbătoririi Zilei Bibliotecarului din România și a Zilei Internaționale a Cărții și Drepturilor de Autor (23 aprilie 2019).

Credincioasă misiunii sale de a servi cunoașterea în general și comunitatea ieșeană în special, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” vă propune o sumă de comunicări și conferințe care se adresează deopotrivă publicului larg și comunității bibliotecarilor din județul Iași și nu numai. Vor fi abordate subiecte de interes general dar și profesionale, într-o succesiune și cu o cadență menite a suscita interesul și atenția publicului.

Joi, 18 aprilie 2019, de la ora 11.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită la conferința „Despre semnificațiile măștii. Întruchipări scenice cu măști”, susținută de Prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță, director Școala Doctorală de Teatru și Regie de la Universitatea Națională de Artă „George Enescu” din Iași.

O călătorie fascinantă în istoria teatrului și nu numai, având ca reper cultural un simbol tulburător ca esență, masca, privită în evoluția ei de la antici către contemporaneitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here