Acasă Sediul central Conferința De la Hipocrate la „To err is human”, susținută de Prof....

Conferința De la Hipocrate la „To err is human”, susținută de Prof. univ. dr. Vasile Cepoi

37
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) – Filiala Iași organizează, în perioada 18-19 aprilie, la sediul central de pe bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, un ciclu de conferințe dedicat sărbătoririi Zilei Bibliotecarului din România și a Zilei Internaționale a Cărții și Drepturilor de Autor (23 aprilie 2019).

Credincioasă misiunii sale de a servi cunoașterea în general și comunitatea ieșeană în special, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” vă propune o sumă de comunicări și conferințe care se adresează deopotrivă publicului larg și comunității bibliotecarilor din județul Iași și nu numai. Vor fi abordate subiecte de interes general dar și profesionale, într-o succesiune și cu o cadență menite a suscita interesul și atenția publicului.

Vineri, 19 aprilie 2019, de la ora 11.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale) se desfășoară conferința De la Hipocrate la „To err is human”, susținută de Prof. univ. dr. Vasile Cepoi, Președintele Agenției Naționale de Management a Calității în Sănătate.

Cel care ne va vorbi este, cu siguranță, unul dintre cei mai importanți oameni din sistemul de sănătate românesc:practician, profesor, om de administrație publică la nivelul cel mai înalt. Conferința sa este o adevărată saga a ceea ce a fost, ce este, ce se presupune că va fi relația dintre pacient și medicul curant, atât într-o istorie milenară cât și în ceea ce se întâmplă în sistemul medical românesc. Și nu întâmplător, toate pornesc sub semnul „jurământului lui Hipocrate”, un adevărat cod de conduită pentru un medic adevărat, un jurământ care se rostește și astăzi de către absolvenții marilor universități de medicină din lume.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here