Acasă American Corner Concurs interjudețean „Junior English” – Ediția a IV-a

Concurs interjudețean „Junior English” – Ediția a IV-a

1022
0

concurs_Page_1

JUNIOR ENGLISH
Concurs interjudetean
Editia a IV-a

Concursul se adresează elevilor din clasele a III-a, a IV-a, a V-a şi a VI-a. Se pot înscrie elevi de la şcolile generale/liceele din Iaşi şi din judeţ/judeţele partenere.

NU se percepe taxă de participare. Preferabil, înscrierea elevilor se va face de către un singur profesor coordonator, reprezentant al şcolii respective, care va completa, la Secretariatul liceului, formularul de înscriere, inclusiv datele de contact (telefon, e-mail) pentru a se putea confirma participarea şi a se centraliza numărul şi numele participanţilor.

Important! Elevii de la şcolile din alte localităţi (din afara municipiului sau judetului Iaşi) se pot înscrie prin e-mail, până la data limită (responsabili, prof. Raluca Muraraşu, telefon 0332/414908 sau e-mail, raluca_virgolici@yahoo.com). Posterele se predau în ziua concursului de către elevi sau profesori însoţitori, respectiv, se trimit prin posta din celelalte judete. Elevii vor avea la ei carnetele de note.

Secvenţele dramatice vor fi trimise prin e-mail la adresa raluca_virgolici@yahoo.com. Termenul-limită pentru înscrierea elevilor participanţi este 20 aprilie 2015.

Calendarul activităţilor:

  • 25 aprilie, ora 9.00proba scrisă şi predarea posterelor. Participanţii sunt aşteptaţi la Liceul Teoretic „Al. I. Cuza” din Iaşi, începând cu ora 8.30.
  • workshop adresat profesorilor însoţitori / coordonatori ai elevilor înscrişi în concurs, organizat de British Council. Acesta se va desfăşura în paralel cu proba scrisă a elevilor şi va fi susţinut de către un trainer British Council. Profesorii ce doresc să participe la acest workshop sunt rugaţi să confirme participarea prin telefon sau la adresa cuza@gmail.com până la data de 20 aprilie 2015. Profesorii participanţi la acest workshop vor primi un certificat de participare British Council.
  • 27 aprilie: jurizarea secţiunii “Junior Drama”
  • 27 aprilie: evaluarea lucrărilor şi afişarea rezultatelor.

Regulamentul şi formularul de înscriere le găsiţi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here