Acasă Sediul central Concurs „Care-i povestea? Cine-i personajul?”

Concurs „Care-i povestea? Cine-i personajul?”

16
0

IMG_0829

Pe data de 2 aprilie 2016 s-au împlinit 211 de la nașterea scriitorului Hans Christian Andersen, considerat a fi unul din cei mai spectaculoși povestitori ai lumii.

La Biblioteca Județeană „Gh.Asachi” Iași – biroul Împrumut pentru copii, am hotărât să-i urăm La mulți ani îndrăgitului povestitor alături de preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr.3.

Astfel, am organizat concursul Care-i povestea? Cine-i personajul?, având ca temă poveștile anderseniene; echipele Degețica și Soldățelul de plumb s-au întrecut în a răspunde corect provocărilor și au obținut punctaje maxime, astfel încât toți copiii au fost declarați câștigători și premianți deopotrivă.

Susținătorii celor doua echipe – părinții copiilor și doamna educatoare Mihaela Rușconi, organizați într-o galerie ad-hoc, i-au încurajat pe cei mai mici iar povestitorii improvizați le-au prezentat copiilor fragmente din poveștile preferate.

Participanții la concurs au primit diplome, iar toți copii prezenți au primit premii în cărți, așa cum cere și sărbătoarea Zilei Internaționale a cărții pentru copii.

Mulțumim isteților concurenți  și celor care i-au însoțit; îi așteptăm cu drag să revină în bibliotecă, printre poveștile din cărți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here