Acasă Sediul central „(Citesc!)n bibliotecă – Arta la orice pas!”

„(Citesc!)n bibliotecă – Arta la orice pas!”

28
0

Lectura și pictura de vacanță

Joi, 17 mai 2018, de la ora 10.00, la Școala „Ion Neculce”, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași va desfășura ultima întâlnire din cadrul proiectului „(Citesc!)n bibliotecă – Arta la orice pas!”Lectura și pictura de vacanță din programul Voluntar@BJIași.

Se apropie cu pași repezi vacanța mare și am dori să propunem copiilor și cadrelor didactice lecturi și activități artistice care au loc la bibliotecă. Elevii coordonați de către prof. ed. plastică Daniela Marele, prof. română Marilena Bîrsan, bibliotecar Simona Cuzic, profesor Silvia Sorlescu și profesor învățător Corina Lavric, susținuți de voluntara bibliotecii Irina Frunză, vor încerca să reliefeze ideea propusă.

Reprezentanții bibliotecii aduce în prim plan cărțile care pot fi citite cu drag de tineri și nu numai.

Partenerul bibliotecii la realizarea acestei ediții este Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași prin voluntarii săi.

Proiectul „(Citesc!)n bibliotecă mă ajută voluntarii!” se desfășoară în cadrul programului Voluntar@BJIași al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași, care își propune să formeze un nucleu de voluntari de toate vârstele care să se implice, alături de bibliotecari, în activitățile destinate comunității precum și încurajarea voluntariatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here