Acasă Sediul central Ceaiul de la ora 11

Ceaiul de la ora 11

21
0

afis-ceai-28-aprilie

„Honoré de Balzac – Honoré de Balzac (Le Père Goriot) 1835

 Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași și Asociația „AFECT”, Căminul de Bătrâni “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Iaşi, Căminul de Pensionari „Sfânta Cuvioasă Parascheva” Iaşi vă invită marți, 28 aprilie 2015, începând cu ora 11, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice „Aleea Rozelor” (situat în Aleea Rozelor nr. 20 – PT 7), la prezentarea cărții:  Moș Goriot (Le Père Goriot), scrisă în 1835 de Honoré de Balzac (1799-1850) și tradusă în limba română în 1955 de Cezar Petrescu (1892-1961).  

Întâlnirea face parte din seria manifestărilor „Ceaiul de la ora…” și se desfășoară în cadrul Proiectului „O carte pentru vârsta a treia” al Bibliotecii Județene, care dorește să aducă în prim plan cărți mai puțin cunoscute publicului larg.

De această dată vom face cunoștință cu volumul Moș Goriot (Le Père Goriot)  prezentat de scriitorul și publicistul Valeriu Stancu.

Manifestarea este organizată în parteneriat cu Asociația „AFECT”, Căminul de Bătrâni „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Iaşi și Căminul de Pensionari „Sfânta Cuvioasă Parascheva”.

Vă aşteptăm marți, 28 aprilie 2015, începând cu ora 11.00, la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice „Aleea Rozelor”, pentru a asculta povestea vieții celebrului Honoré de Balzac și a cunoscutului personaj Moș Goriot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here