Acasă Sediul central „Biblioteca Psihopedagogiei”

„Biblioteca Psihopedagogiei”

31
0

Vineri, 2 august 2019, la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu „Asociația pentru o Educație de Calitate” s-a desfășurat o scurtă întâlnire transfrontalieră cu profesori de diferite specializări sub cupola titlului „Biblioteca Psihopedagogiei”.

Manifestarea a dorit să sublinieze importanța activităților de informare și conștientizare pe teme actuale psihopedagogice, a acesteia în eliminarea analfabetismului funcțional prin lectură și activități nonformale de îmbogăţirea cunoștințelor despre carte, lectură, bibliotecă.

În acest scop am dezbătut ideile principale și am prezentat câteva dintre cărțile de psihopedagogie, istorie, de informare nonformală și am efectuat o scurtă vizită în Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, împreună cu profesorii de la Asociația Profesorilor de Etnie Română din Cernăuți

Activitatea se înscrie în proiectul „Provocările Culturii”, care își propune să faciliteze contactul membrilor comunității cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, concomitent cu prezentarea ofertei de carte a bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here