Acasă Sediul central Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” la GFEST 2019

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” la GFEST 2019

28
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a participat în perioada 26-29 septembrie 2019 la cea de-a VIII-a ediție a evenimentului GFEST, proiect de tineret implementat de Asociația Studenților Chimiști Ieșeni, finanțat de Primăria Municipiului Iași ce se află sub egida Programului Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020. Tema acestui an a fost: “Pe mine ce mă pasionează… ce-mi place să fac?”.

Publicul tânăr a vizitat standul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași pentru a afla informații specifice actuale și pentru a face cunoștință cu proiectele și programele culturale desfășurate în cadrul dar și în afara spațiului bibliotecii.
Pentru a-și completa carnețelul pus la dispoziție de organizatori, cei peste 400 de vizitatori ai standului nostru s-au implicat și în activitățile creative special create pentru ei: Copacul Cunoașterii (întrebări privind cărțile în general), Cărțile prin ochii…comunității (întrebări surpriză) și Biblioteca pentru toți. Toți pentru Educație (participanții au notat pe flipchart citate care i-au impresionat de-a lungul timpului, cuvinte pe care le-au întâlnit în cărți și nu le-au înțeles și/sau sinonimele lor precum și recomandări pentru lectură).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here