Acasă Sediul central Biblioteca de Prim Ajutor (ediția a II-a), sesiune de informare

Biblioteca de Prim Ajutor (ediția a II-a), sesiune de informare

50
0

 În 21 ianuarie 2019, de la ora 12,00 se va desfășura o sesiune de informare educațională interactivă în cadrul proiectului „Biblioteca de Prim Ajutor” (BiblioInfoLife) ediția a II-a. Participanții vor fi elevii clasei a VI-a coordonați de prof. Irina Nechifor de la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași unde se va derula și activitatea.

Elevii vor face cunoștință cu informații vitale ale partenerului nostru în proiect privind diferite tehnici și metode în cazul unor situații de urgență (dezastre și calamități naturale: incendii, inundații, cutremure etc.), precum și educarea corectă a copiilor în acordarea primului ajutor. La finalul sesiunii, tinerii participanți vor primi un „Permis de salvator” cu informații esențiale în cazul celor mai frecvente potențiale accidente și li se vor elibera permise de acces în bibliotecă.

„Biblioteca de Prim Ajutor” este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și se desfășoară în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța.Life pe parcursul anului școlar 2018-2019, adresându-se elevilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani din instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here