Acasă Sediul central BIBLIOTECA DE PRIM AJUTOR (calendarul activităților din luna mai)

BIBLIOTECA DE PRIM AJUTOR (calendarul activităților din luna mai)

53
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită în luna mai 2019 la sesiunile de informare specifice din cadrul ediției a II-a a proiectului „Biblioteca de Prim Ajutor”.

Calendarul activităților este structurat, după cum urmează:

  • vineri, 10 mai 2019, ora 10,00 ne vom întâlni cu elevii de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași în Sala de Festivități a liceului;
  • luni, 13 mai 2019 de la ora 12,00 cu elevii de la Școala Gimnazială Horlești, județul Iași la Filiala „Ion Creangă(Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134).

Echipa de proiect va susține pentru elevii prezenți sesiuni de educație-informare-conștientizare asupra importanței prevenirii accidentelor, acordarea primului ajutor în caz de accident și stimularea interesului tinerilor pentru cunoaștere și lectură pentru o educație de notă maximă în viața personală și profesională, începând cu ziua de mâine.

La finalul sesiunilor, elevii participanți vor primi un „Permis de salvator” cu informații esențiale care le pot salva viața.

Proiectul educațional interactiv: Biblioteca de Prim Ajutor este implementat în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța.Life pe parcursul anului școlar 2018 – 2019 în unități de învățământ școlar/liceal din județul Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here