Acasă Intersecţii Biblioteca arborilor – Tratarea apei

Biblioteca arborilor – Tratarea apei

426
0

Vineri, 27 aprilie 2018, începând cu ora 11.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași, desfășoară manifestarea Biblioteca arborilor – Tratarea apei.

Aceasta va avea loc la Stația de tratare a apei potabile – Chirița SC ApaVital Iași.

Elevii de la profilul „Resurse naturale și protecția mediului” de la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași vor fi coordonați de prof. Monica Trupină, prof. Sorina Andriev și prof. Beatrice Borș. Inginer Dan Popovici, de la SC ApaVital Iași, va expune etapele principale din fluxul tehnologic al tratării apei.

Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care prezintă tema adusă în discuție.

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și este realizat în parteneriat cu S.C. ApaVital Iași, Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Agenția pentru Protecția Mediului Iași și Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași.

 „Biblioteca arborilor” se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here