Acasă Sediul central „Biblioteca arborilor” – Luna Pădurii

„Biblioteca arborilor” – Luna Pădurii

45
0

Luni, 18 martie 2019, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Regia Națională a Pădurilor Romsilva – Direcția Silvică Iași, Ocolul Silvic Iași și Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași a desfășurat activitatea „Biblioteca arborilor”- Luna Pădurii, care a avut loc în spațiul de împădurire stabilit de către Direcția Silvică – Ocolul Silvic Iași, situat în Bulevardul C. A. Rosetti, Iași.

În perioada 15 martie – 15 aprilie se celebrează Luna Pădurii. Dorim să participăm activ la acțiunile de susținere a rolului și importanței pădurii în echilibrul naturii și a vieții omului implicit.

Alături de elevii de la profilul „Resurse naturale și protecția mediului” de la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași, coordonați de profesorii săi, au participat jandarmi și pompieri voluntari la această activitatea de plantare și împădurire.

Mulțumim Agenției pentru Protecția Mediului Iași și Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva – Direcția Silvică Iași, Ocolul Silvic Iași – „Contează pentru viitor!”, pentru oportunitatea creată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here