Acasă Sediul central Atelierul virtual de desen „Jocul liniilor”

Atelierul virtual de desen „Jocul liniilor”

16
0

În datele de 12,13 și 14 aprilie 2021, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași a susținut mai multe întâlniri online pe platforma Zoom, în vederea pregătirii atelierelor de vacanță.

Studenții, profesorii învățători și bibliografii au stabilit temele pentru întâlnirile care vor avea loc în această vacanță, pentru încurajarea dezvoltării educației nonformale, a abilităților de comunicare și a simțului estetic al celor mici. Activitățile vor fi grupate sub titlul atelierului virtual de desen „Jocul liniilor”.

Întrevederile vor avea loc online pe platforma Zoom.

Activitățile de acest gen se desfășoară în cadrul proiectului Voluntar@BJIași, care are ca scop dezvoltarea programelor de voluntariat prin formarea și menținerea unui nucleu de voluntari de toate vârstele, care să se implice, alături de bibliotecari, în derularea programelor pentru comunitate.

Joi, 15 aprilie 2021, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași a desfășurat întâlnirea online pe platforma Zoom: Atelierului virtual de desen „Jocul liniilor”.

Copiii coordonați de prof. învățământ primar Cristina Alexa și prof. înv. primar Lorena Bujor, adunați în școală unii, alții de acasă sau de la bunici au descoperit clasificările primare ale liniilor și tehnicile de îmbinare ale acestora, alături de studentele Maria Păroiu și Gabriela Soare, din anul al III-lea.

Mulțumim pentru frumoasele desene cu temă primăvăratecă și pascală realizate prin jocul liniilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here