Acasă Sediul central Atelier on-line în cadrul proiectului „Om, mediu, alimentație, sănătate”

Atelier on-line în cadrul proiectului „Om, mediu, alimentație, sănătate”

16
0

Joi, 28 ianuarie 2021, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, SC APAVITAL SA Iași, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” a organizat alături de profesorii și elevii claselor de profil, o nouă activitate din cadrul proiectului: „Om, mediu, alimentație, sănătate”.

Atelierul de idei și bune practici s-a desfășurat sub genericul: „Necesitatea diminuării risipei de hrană și politicile de zero – deșeuri” și au prezentat: consilier Dumitrița Picioruș de la Agenția pentru Protecția Mediului Iași și invitații: agent statal, consilier pentru protecția mediului în sectorul industrial la Agenția de Protecția Mediului Enzkreis / Baden-Württemberg, ing. Dana Cimpoeșu și coordonator Anca Chirilă Gheorghică, fondatoarea Asociației „Mai bine!”.

Întâlnirea a avut loc pe platforma Zoom, în mediul online.

Mulțumim invitaților, elevilor și profesorilor pentru implicarea în dezbaterea dezvoltată pe subiectul atât de cuprinzător al risipei de hrană și sortării deșeurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here