Acasă Sediul central Atelier de creație „Magia culorilor”: „Fluturi în grădina cu povești”

Atelier de creație „Magia culorilor”: „Fluturi în grădina cu povești”

12
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” continuă Atelierul de creație „Magia culorilor”, cu partea a treia de desen cu cretă, intitulată „Fluturi în grădina cu povești”.

Importanța creației în dezvoltarea cunoașterii elementelor care compun cunoștințele acumulate ordinar și extraordinar, constituie elemente în eliminarea analfabetismului funcțional, prin lectură și activități nonformale.

În această vară a devenit cunoscut atelierul de creație „Orașul magic”. Alături de cei mici am decupat, colorat și asamblat machete cu blocuri, copaci și parcuri mici, după care, în partea a doua am modelat, case, copaci și animăluțe care se găsesc în gospodăriile din satul românesc și am organizat creațiile într-o mică gospodărie.

Cercul dezvoltat de voluntara Cătălina Lungu, masterandă la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” – Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și copiii de la Asociația „Prietenii Bârnovei” a expus pe asfalt, cu cretă, covalența între carte, poveste și imaginație.

Mulțumim tinerilor pentru efervescența participării!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here